Contact

Wij hebben onze showroom helaas moeten sluiten. Het pand waarin wij zaten, is door de eigenaar verkocht.

De afgelopen paar jaar heeft uitgewezen, dat een bezoek aan onze showroom voor onze klanten niet altijd nodig is; mond-op-mond reclame en/of een bezoek aan onze website is vaak voldoende om mensen van onze vakkundigheid te overtuigen.

We blijven dus aanpassingen aan badkamer of toilet uitvoeren, net zoals we dat, voordat we de showroom hadden, ook deden. U kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken, dan komt Hans bij u langs om één en ander door te nemen.

U kunt hiervoor een afspraak maken op 010-5212960 . Mochten wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, spreek dan een boodschap in, dan bellen wij z.s.m. terug.

Natuurlijk blijven we ook nog Van der Velden Loodgieters: zoals u van ons gewend bent kunt u bij ons terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van o.a.:

- sanitair

- loodgieterswerkzaamheden

- dakwerkzaamheden

- riolering/verstoppingen

Van der Velden Comfort Sanitair &
Van der Velden Loodgieters
Prismalaan West 55
2665 PC  Bleiswijk

Postbus 116
2665 ZJ  Bleiswijk

Telefoonnummer: 010 – 5212960
Email: info@veldenbv.nl

Mochten wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon direct op te nemen, spreekt u dan een bericht in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Tevens kunt u via dit onderstaand formulier contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een persoonlijke afspraak.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht