Toilet

Geberit AquaClean presenteert het perfecte model douchetoilet in zowel een eenvoudige als een luxere uitvoering. Van een makkelijk te monteren toiletzitting tot een complete toiletoplossing. Alle modellen werken met een zachte warmtestraal die aangenaam schoon wast zonder dat er iets hoeft te worden aangeraakt.

De hygiënische en praktische wandclosets zijn in diverse hoogtes verkrijgbaar. Heeft men een wandcloset van 40 cm hoog dan kan men die eenvoudig laten aanpassen tot een hoogte van 45 cm zonder veranderingen aan de toiletcombinatie, zodat men weer makkelijk van het toilet kan opstaan.

Sanibroyeur biedt de ideale oplossing als men graag een tweede toilet in de badkamer wil, maar niet beschikt over een afvoer ervoor. Met behulp van een vermaler kan de afvoer zo klein worden gemaakt dat deze aan te sluiten is op bijvoorbeeld een wasmachine- of wastafelaansluiting.

dff

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zzHz3zNpfQc]

De Sphinx Rimfree wandcloset heeft geen spoelrand, waardoor de hygiëne wordt verhoogd. Hij is makkelijk te onderhouden en reinigen en heeft bovendien een optimale spoelwatergeleiding.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CdcrsPeZHFE]